Uzman Klinik Psikolog

Burak Arslan

Bilişsel Davranışçı Terapi ve Dinamik Psikoterapi eğitim ve süpervizyonlarını içeren lisansüstü eğitimi sonrasında 16 yaş ve üzeri ergen ve yetişkinlerle psikoterapi yapmaktadır.
Burak Arslan

Uzm. Klnk. Psk. Burak ARSLAN lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında Maltepe ve Yeditepe Üniversiteleri’nin sosyal sorumluluk kulüpleri ile iletişime geçerek düzenlediği konferanslarla Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı’nın bilinirliğini arttırıcı faaliyetlerde bulunmuştur. Yeditepe Üniversitesi’ndeki lisans eğitimi sürecinde alanında ikincilik ve üçüncülük başarılarını göstererek yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Psikoloji biliminin dinamik ve sürekli gelişen yapısı dolayısıyla yabancı literatüre hakim olmanın önemli olduğunu düşünerek Amerika Birleşik Devletleri’nde bir sene dil eğitimi almış ve yüksek lisans eğitimini tamamlamak  için ülkesine geri dönmüştür. Maltepe Üniversitesi’nde sürdürdüğü Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimi sürecinde süpervizyon eşliğinde danışmanlık hizmeti vermiş, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde stajını tamamlamıştır. Uzmanlığını ‘Mükemmeliyetçilik, Kontrol Odağı ve Stresle Baş Etme Yollarının Patoloji ile İlişkisinin İncelenmesi’ isimli araştırma projesi ile tamamladıktan sonra Uzman Klinik Psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır. Türk Psikologlar Derneği, Rorschach ve Projektif Testler Derneği, Yeniden Derneği, Davranış Araştırmaları ve Terapi Merkezi gibi yetkin kurumların bünyesinde çocuk ve yetişkinlere yönelik terapi ve test eğitimleri alarak mesleki yeterliliğini sürekli olarak geliştirmeye devam etmektedir. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Dinamik Psikoterapi eğitim ve süpervizyonlarını içeren lisansüstü eğitimi sonrasında 16 yaş ve üzeri ergen ve yetişkinlerle psikoterapi yapmaktadır. Mesleki hayatına kurucusu olduğu Lagom Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde devam etmektedir.

İletişim Kurun

Randevu İçin

0 (850) 803 63 42

E-Mail

burakarslan@lagompsikoloji.com

Online Randevu

Connect on Social

Diğer Psikologlarımız

Burak Arslan
Uzman Klinik Psikolog

Burak Arslan

Bilişsel Davranışçı Terapi ve Dinamik Psikoterapi eğitim ve süpervizyonlarını içeren lisansüstü eğitimi sonrasında 16 yaş ve üzeri ergen ve yetişkinlerle psikoterapi yapmaktadır. Mesleki hayatına kurucusu olduğu Lagom Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde devam etmektedir.
Müge Leblebicioğlu Arslan
Uzman Klinik Psikolog

Müge Leblebicioğlu Arslan

Bilişsel Davranışçı Terapi ve Dinamik Yönelimli Psikoterapi çerçevesinde çocuk-ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel psikoterapi ve ebeveyn danışmanlığı hizmeti vermektedir. Mesleki hayatına Lagom Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde devam etmektedir.