Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Yetişkin Terapisi

Yetişkin psikoterapisi 18 yaş üstü bireylerin, yaşadıkları sıkıntılar karşısında, kaynakları zorlandığında ya da baş edebilecek düzeyde yeterli kaynaklara sahip olmadığını düşündüklerinde terapiye baş vurarak problemlerinin uzman tarafından bireysel olarak ele alınmasıdır.
Hizmetlerimiz

Ergen Terapisi

Ergen psikoterapisinde seanslar bireysel görüşme şeklinde ve uzman tarafından gerekli görüldüğü durumlarda da gizlilik ilkesi korunarak ebeveyn görüşmesi şeklinde ilerlemektedir.
Hizmetlerimiz

Çocuk Terapisi

Çocuk psikoterapisinde uzman desteği ile uygulanan yöntemler eşliğinde, duygusal, sosyal ve davranışsal olarak sorun yaşayan çocuklara yardımcı olmak amaçlanmaktadır.
Hizmetlerimiz

Oyun Terapisi

Çocuklar yaşadıkları sorunları ya da zorlukları sözel olarak ifade etmekte zorlanırlar. Oyun terapisi çocuğun yaşadığı bu zorluğu simgesel bir dil olan oyun aracılığıyla ifade etmesini sağlar. Oyun terapisinde süreç çocuğun istekleri doğrultusunda ilerler ve çocuk kendi iç dünyasını anlama, bunları ifade etme ve baş etme becerilini bu süreç içerisinde kazanır.
Hizmetlerimiz

Ebeveyn Danışmanlığı

Çocuk/ergen odaklı ebeveyn danışmanlığında uzman terapistin desteği ile duygusal, sosyal ve davranışsal olarak sorun yaşayan çocuk ya da ergene yardımcı olmak amacıyla aile içindeki uyumu, iletişimi ve işlevsellik düzeyini arttıracak şekilde uygulanan tekniklerle ebeveyn becerileri desteklenir.
Hizmetlerimiz

Uygulanan Testler

Değerlendirme görüşmesi ve terapi sürecinde uzmanın değerlendirmesi sonrasında danışana uygun testler verilerek değerlendirme yapılmaktadır.
Hizmetlerimiz

Deneyimsel Oyun Terapisi

Oyun terapisi yaklaşımlarından biri olan deneyimsel oyun terapisi, çocukların dünyayı ve terapiyi bilişsel bir yerden değil deneyimsel bir seviyeden algıladığı, gelişimsel ve duyusal sistemlerini kullandığı anlayışını benimser.